ONZE DIENSTEN


Zorg & Overheid

Het inrichten van zorg- en overheidsinstellingen vraagt net iets andere vaardigheden en kennis dan bij andere sectoren. Daarom zijn we trots dat we al vele jaren het interieur verzorgen van verschillende organisaties in deze branches.

Onze kenmerken daarbij zijn:

–  directe en heldere communicatie
– één aanspreekpunt
– hoogwaardige kwaliteit
– laagdrempeligheid
– uitstekende service
– het nakomen van de gemaakte afspraken.

Dankzij onze ervaring en het alles onder één dak kunnen bieden, kunnen wij snel schakelen, maatwerk leveren en ook nog eens leveren tegen concurrerende prijzen. Reden dat wij met trots een aantal zorg- en overheidsinstellingen al jaren tot onze tevreden klanten mogen rekenen.


Kantoor

De inrichting van uw bedrijf bepaalt voor een groot deel uw visitekaartje naar klanten. Bij binnenkomst krijgen zij meteen een eerste indruk van uw gehele bedrijf. En die indruk kunt u maar één keer maken.

Reden dat wij onze klanten adviseren weloverwogen keuzes te maken op het gebied van inrichting.

Ruimte, kantoormeubelen, verlichting, stijl, smaak en uw toekomstvisie zijn allemaal zaken die van belang zijn voor een goed advies zodat we uiteindelijk, samen met u, een kantoor inrichting creëren waar u en uw medewerkers zich prettig voelen en waar uw klanten van onder de indruk zijn.


Retail

Als Retail ondernemer is het van belang een eigen stijl en sfeer te creëren in uw winkel. Onze vakmensen hebben de gave, om dat wat u in uw hoofd heeft, tot werkelijkheid te maken. Reden dat architecten en winkeliers al sinds jaar en dag de weg naar Steggink Interieurs weten te vinden voor een inrichting die naadloos aansluit bij het door henzelf bedachte concept.

Het uitgangspunt is altijd uw visie, concept en budget.


Horeca

Bij Steggink Interieurs hebben we de gave, om dat wat u in uw hoofd heeft, tot werkelijkheid te maken. Dankzij de modernste apparatuur kunnen wij smaakvol precisiewerk van hoge kwaliteit leveren. Dit in combinatie met een nauwkeurige afwerking en planning, waarbij het uitgangspunt altijd uw visie, concept en budget zijn.


Racetrailers

Het inrichten van racetrailers is gespecialiseerd werk en vraagt om vakmanschap. Steggink Interieurs is reeds jarenlang partner op dit gebied en kan u geheel ontzorgen.