contact

Bedrijfskantoren

Functioneel, ergonomisch, stijlvol én passend bij jullie bedrijfsuitstraling, dát is waar we naar kijken bij het inrichten van een bedrijfskantoor. Van hoog-laag bureaus en deskbikes tot glazen scheidingswanden en kasten. Wij leveren het allemaal!

Bedrijfskantoren

bekijk hoe wij dit hebben gedaan

Van ontwerp tot realisatie

Wij helpen je met interieuradvies op maat, ontwerpen én realiseren jouw droomkantoor. Het runnen van een bedrijf kost veel tijd en energie, waardoor er vaak weinig tijd overblijft voor de inrichting van een bedrijfskantoor.

Bij Steggink staan we graag voor je klaar om dit hele proces volledig uit handen te nemen.

We begeleiden je van begin tot eind met ontwerp, kleur en materiaalkeuze tot de uiteindelijke oplevering, zodat jij al jouw energie kunt investeren in je eigen onderneming. Voor je het weet is jouw kantoor omgetoverd tot een unieke, fijne werkomgeving die perfect bij jou en je team past.

De voordelen

De juiste inrichting van je kantoor creëert een prettige groepsdynamiek, vergroot de productiviteit van je team en draagt bij aan het werkplezier van je medewerkers. Door het gebruik van goede kwaliteit bureaustoelen en zit-sta bureaus, wordt de gezondheid van je team positief beïnvloed. Een win-winsituatie dus!

Onderdeel worden van Steggink Interieurs betekent
Ruimte voor
  • jou!
  • vakmanschap!
  • design!
  • jou!