contact

Horeca

Het interieur van een horecagelegenheid is hét visitekaartje voor de gasten. Daarom helpen wij jou om een omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Een huiselijk restaurant, stoer café of een trendy cocktailbar? Bij ons is alles mogelijk

Horeca

bekijk hoe wij dit hebben gedaan

Totaalconcept

We gaan onder het genot van een kop koffie eerst met elkaar in gesprek. Welke wensen zijn er, wat is de doelgroep, wat staat er op de menukaart en welke sfeer past daarbij? Strak en modern of juist traditioneel, onze interieurspecialisten denken graag met je mee!

Wij leveren het totaalconcept; van bar en uitgifte, (bar)tafels en (barstoelen) tot vloeren, raambekleding en verlichting/accessoires. Wij zijn er voor jou! Een efficiënt en goed ingerichte horecagelegenheid is bepalend voor de kwaliteitsbeleving van je gasten en het werkplezier van je team.

Tot in de puntjes geregeld

Bij het inrichten van een horecagelegenheid komt veel kijken. Naast de uitstraling van het interieur moet goed gekeken worden naar factoren als hygiëne, gebruiksgemak en levensduur. Alles moet kloppen, zodat we naast een veilige werkomgeving ook de juiste sfeer en uitstraling kunnen creëren voor jouw gasten. Vanzelfsprekend staan hierbij jullie stijl, smaak en wensen van begin tot eind voorop in het proces.

Onderdeel worden van Steggink Interieurs betekent
Ruimte voor
  • jou!
  • vakmanschap!
  • design!
  • jou!