contact

Werkwijze

Een nieuw interieur kies je niet zomaar. Bij Steggink Interieurs vind je wat je nodig hebt: aandacht voor ruimte en ruimte voor aandacht, waarbij je altijd zelf de regie houdt.

Werkwijze

Wij helpen je ontzorgen van a tot z.

Stap (voor stap) je droominterieur binnen

werkwijze
1

interieurontwerp & advies

We gaan eerst vrijblijvend in gesprek om te zien waar je wensen en behoeften liggen. Op basis van dit gesprek maken onze ontwerpers een uniek design en kleuradvies op maat. Onze impressies worden ontworpen in een 3D-tekenprogramma en vervolgens in een afspraak gepresenteerd.
2

werkvoorbereiding

Is het ontwerp akkoord? Fijn! Dan gaan we starten met de voorbereidingen. In dit stadium worden de ontwerpen omgezet naar 3D werktekeningen en programmeerbestanden voor ons machinepark. Ook worden alle materialen ingekocht, wordt er een planning gemaakt en wordt de overdracht gedaan naar onze werkplaats-chef voor productie.
3

projectbegeleiding

Bij elk interieurconcept is een goede projectbegeleiding een absolute must. In dit stadium zetten we het project gestructureerd op, waardoor de kans op miscommunicatie geminimaliseerd wordt en voor alle betrokken partijen duidelijk is wat precies verwacht wordt en wanneer.
4

productie

Ons uitgebreide en moderne machinepark wordt aangestuurd door enthousiaste interieurspecialisten met oog voor detail.. Bij de productie van een interieur is vakmanschap van groot belang. Het assembleren van bijvoorbeeld metalen delen en de afwerking van het hout vereist ervaring en kennis. Er moet rekening worden gehouden met de eigenschappen van de materialen en de functionaliteit van het meubel. Bij Steggink Interieurs werken we namelijk niet alleen met hout- en plaatmateriaal, maar ook met andere materialen zoals RVS, glas en natuursteen. Tot slot wordt het meubel vakkundig afgewerkt. Dit kan door het aanbrengen van een beschermende coating, of door het gebruik van spuitwerk of 2 componenten olie.
5

montage & service

Zowel onze montages als onze services worden uitgevoerd met de aandacht die het nieuwe interieur verdient. Dat garanderen we! De montage voeren we uit in eigen beheer en wordt zoveel mogelijk gepland bij door dezelfde interieurspecialist die ook het meubel heeft geproduceerd. Dit doen we om de lijnen kort te houden en de overdrachten te minimaliseren. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat het interieurproject wordt uitgevoerd met de passie en betrokkenheid die zij inmiddels van ons gewend zijn.
6

styling

In het laatste stadium, wanneer het interieurconcept zo goed als gereed is, komen onze interieurontwerpsters de laatste puntjes op de i zetten. Zij voegen als kleur- en materiaalspecialist sfeer aan het interieur toe door gebruik van diverse accessoires en planten voor het ultieme ‘WAUW’ effect.
Onderdeel worden van Steggink Interieurs betekent
Ruimte voor
  • jou!
  • vakmanschap!
  • design!
  • jou!