contact

Zakelijk

Indruk maken met de inrichting van je bedrijfspand? Wij helpen je graag! Of het nu gaat om kantoren, vergaderruimtes, kantines, ontvangstruimtes of boardrooms; in elke ruimte creëren wij een passende sfeer met de juiste bedrijfsuitstraling.

bedrijfskantoren

Functioneel, ergonomisch, stijlvol én passend bij jullie bedrijfsuitstraling, dat is waar we naar kijken bij het inrichten van een bedrijfskantoor. Van hoog-laag bureaus, ergonomische bureaustoelen en deskbikes tot glazen scheidingswanden en kasten, we leveren en monteren het allemaal. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat je verrassen!

horeca

Het interieur van een horecagelegenheid is hét visitekaartje voor de gasten. Daarom helpen wij jou om een omgeving te creëren waar je gasten én medewerkers zich thuis voelen. Een huiselijk en warm restaurant, een stoer café of juist een trendy cocktailbar? Bij ons is alles mogelijk.

zorg & overheid

Ook overheids- en zorginstellingen, fysio-, verloskundigen- en huisartsenpraktijken zijn bij ons aan het juiste adres voor een professioneel interieur. Wij creëren graag een efficiënte, prettige en natuurlijk sfeervolle werkomgeving waarbij jouw patiënten en medewerkers centraal staan!

Maak een afspraak

Maak een afspraak met designer Anne

Wil je jouw ruimte transformeren tot een plek die precies uitstraalt wie jij bent? Maak dan een afspraak met onze topdesigner Anne! Met haar scherpe oog voor detail, creatieve geest en passie voor design, brengt Anne jouw droominterieur tot leven!
Contact ons
Onderdeel worden van Steggink Interieurs betekent
Ruimte voor
  • jou!
  • vakmanschap!
  • design!
  • jou!